espionatge
Política 18/02/2013

Àngel Ros demanarà explicacions al PSC sobre les escoltes

L'alcalde de Lleida lamenta a Catalunya Ràdio el mal estat de la política catalana, que fa que "els polítics ens espiem entre nosaltres" en comptes "d'escoltar la ciutadania"

Ara
1 min
L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, en un acte al barri de la Bordeta de Lleida, aquest dissabte / ACN

BarcelonaL'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha assegurat aquest matí de dilluns que avui mateix demanarà en comissió executiva "tota la informació del que sabem al PSC de qui pot haver encarregat les escoltes", i ha instat a un "gran pacte ètic entre partits per posar el focus en el que importa i no tirar-nos els plats per damunt els uns als altres". Ho ha dit en declaracions a 'El matí de Catalunya Ràdio', després que aquest dissabte sortís a la llum que Ros podria haver sigut 'víctima' de la xarxa d'espionatge a polítics i empresaris. Ros ja va avançar aquest cap de setmana que, si es confirma, demanarà "responsabilitats polítiques i penals". L'alcalde de Lleida també ha dit que preguntarà al PSC "quines coses es van contractar" a Métode 3.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"La situació social és molt complexa i no hi trobem solucions. I els polítics, en lloc de treballar-hi, juguem a destruir-nos", ha subratllat Ros, alhora que ha lamentat el mal estat de la política catalana, que fa que "els polítics ens espiem entre nosaltres" en comptes "d'escoltar la ciutadania".

stats