CANVI DE CICLE
Política 21/03/2015

Societat Civil Catalana es reuneix amb Ros (PSC) a l'Ajuntament de Lleida

Els representants de l'entitat unionista insisteixen que cal retirar les estelades de les institucions públiques

Efe
1 min
Àngel Ros i dirigents de Societat Civil Catalana / SCC

LleidaRepresentants de Societat Civil Catalana s'han reunit aquest dissabte amb l'alcalde de Lleida i president del PSC, Àngel Ros, per explicar-li els objectius de l'entitat i "intercanviar opinions respecte a la situació política i social que es viu a Catalunya i la resta d'Espanya".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons un comunicat de l'entitat, el vice president primer de Societat Civil, Joaquim Coll, ha assenyalat en declaracions als mitjans que aquesta associació, contrària a la independència, seguirà sent "bel·ligerant amb la falta de neutralitat de les institucions públiques".

Coll ha recordat que l'entitat defensa que es retirin totes les estelades dels llocs públics de Catalunya, ja que "no és acceptable que es mantinguin símbols que no són de tots en els ajuntaments i en les institucions públiques".

A més de Coll, a la reunió hi han assistit, per part de Societat Civil, el vice president segon, José Rosiñol, i el coordinador de l'agrupació local, Óscar Uceda, mentre que Ros ha estat acompanyat de Neus Brocal, regidora socialista a l'Ajuntament del Segrià.

Darrerament, l'entitat s'ha reunit amb altres alcaldes i alcaldesses, com la de Sant Cugat del Vallès, Mercè Conesa (CiU), o el de Badalona, Xavier García Albiol (PP), així com amb tots els grups parlamentaris excepte els d'ERC i la CUP.

stats