Política 22/02/2013

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, dóna llibertat de vot als regidors socialistes per la declaració de sobirania i la majoria l'aproven

El ple municipal de l'Ajuntament de Lleida ha aprovat dues mocions, una de sobiranista i una altra de federalista

Acn
1 min
La tinent d'alcalde Marta Camps s'ha abstingut a la votació de la moció a favor de la declaració de sobirania, mentre l'alcalde votava a favor.

LleidaEls regidors socialistes de l'Ajuntament de Lleida han tingut llibertat de vot aquest divendres a la votació de la moció de suport a la declaració de sobirania de Catalunya aprovada pel Parlament de Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Àngel Ros, que no va votar al Parlament trencant la disciplina de vot del seu partit –que va acordar votar-hi en contra–, ha preferit que a Lleida cada regidor actués amb llibertat davant la proposta de CiU. Hi han votat a favor els regidors de CiU i 11 del PSC, mentre que els altres quatre s'han abstingut.

A banda, el PSC ha presentat una moció a favor del dret a decidir i del federalisme. Ha estat aprovada només pels socialistes, ja que CiU ha votat en contra de l'opció federalista i s'ha abstingut al primer punt sobre el dret a decidir.

stats