Política 07/05/2011

Antoni Castells reapareix en campanya per acusar a CiU de crear "alarmisme"

L'exconseller d'Economia ha recordat que "el meu govern va haver de governar en moments de crisi"

Efe
1 min

L'Escala (Alt Empordà)L'exconseller d'Economia Antoni Castells (PSC) ha reaparegut avui, des que el tripartit va quedar desbancat de la Generalitat, per entrar en la campanya municipal i denunciar que CiU només pretén crear "alarmisme" amb els seus comentaris sobre situació de les finances i les retallades.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"S'està creant alarmisme, a vegades fins i tot magnificant els problemes per interessos inconfessables", ha afirmat Castells durant un míting de suport a la candidatura d'Estanis Puig (PSC) com a alcaldable de L'Escala (Alt Empordà).

Castells ha recordat que durant el mandat del tripartit català es va haver d'afrontar la crisi i superar les dificultats econòmiques.

"El meu govern de la Generalitat va haver de governar en moments de crisi. A vegades, miro amb certa sorpresa i amb un judici sever aquells que es posen a xisclar davant les dificultats. Què es pensen que és governar?", ha afirmat Castells.

En la seva intervenció, l'exconseller d'Economia ha recordat que "quan les coses van bé tothom és capaç de governar el vaixell".

stats