Política 18/10/2015

Castellà veu "coherent" que Duran lideri Unió el 20-D: "El capità és l'últim que ha de marxar del vaixell"

Acn
1 min
Antoni Castellà, Núria de Gispert, Joan Rigol i Mercè Jou, els quatre principals representants d'Hereus UDC1931, plataforma constituïda pels crítics d'UDC / EFE

BarcelonaEl líder de Demòcrates de Catalunya i exmembre d'Unió, Antoni Castellà, ha considerat "coherent" Josep Antoni Duran i Lleida, amb la seva decisió de mantenir-se en el càrrec i encapçalar la candidatura d'UDC el 20-D. "Això que ha passat a Unió després de les eleccions del 27-S és un ensurt enorme amb un iceberg. I, per coherència, el capità és l'últim que ha de marxar del vaixell", ha comparat Castellà al programa 'El suplement' de Catalunya Ràdio. El diputat electe de Junts pel Sí ha avançat també que Demòcrates de Catalunya ha iniciat una campanya de 'crowdfunding' a través de la plataforma Tot Suma per aconseguir 4.500 euros i així poder finançar el congrés fundacional del 7 de novembre.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Des de Demòcrates renunciem al crèdit bancari. Mai podrem estar endeutats", ha justificat Castellà. "Els partits, en termes clàssics, tenen aparells amb molt poder que tanquen massa les organitzacions", ha continuat, i ha afegit: "Nosaltres no parlem de militants, sinó de voluntaris".

stats