Política 08/06/2015

Antoni Castellà, a 'El Punt-Avui': "Duran dóna els mateixos arguments que Margallo"

El cap visible del sector sobiranista d'Unió considera que la pregunta que hauran de respondre els militants d'Unió el dissabte 14 "ni és una pregunta ni és integradora"

Ara
1 min
El secretari d'Universitats i Recerca, Antoni Castellà. ARA

BarcelonaEl secretari d'Universitats i Recerca i dirigent sobiranista d'Unió, Antoni Castellà, ha considerat aquest dilluns que el líder democristià, Josep Antoni Duran i Lleida, "dóna els mateixos arguments que el ministre Margallo" i del PP quan adverteix que la independència és una trampa perquè no la preveuen els tractats europeus. En una entrevista al diari 'El Punt-Avui', Castellà carrega contra la pregunta amb sis condicionants que hauran de respondre els militants democristians el dissabte 14, perquè "ni és una pregunta ni és integradora".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per Castellà, el "drama serà si surt el sí" en la consulta interna d'Unió, perquè "l'endemà s'haurà de reunir el comitè de govern per decidir què vol dir aquest sí". El cap visible del sector sobiranista d'Unió, que defensa el 'no' a la consulta interna d'Unió com a sinònim d'un 'sí' a la independència, alerta que "el que està en joc no és el procés", sinó "la credibilitat i la coherència d'UDC".

stats