Política 09/07/2012

Honorables exconsellers que també volen decidir

L'ARA contacta amb 6 antics membres del gabinet de la Generalitat que asseguren que haver passat pel Govern els ha posicionat a favor de superar l'actual marc legal

Pere Martí
1 min
CANVI D'ETAPA Els tres últims presidents  que han gestionat l'autonomia;  dos dels quals, Pujol i Maragall, la donen per esgotada i defensen nous horitzons de futur  per a Catalunya.

BarcelonaNo hi ha res millor que l'experiència per constatar els límits de la realitat. L'ARA ha parlat amb exconsellers de diferents partits i executius catalans sobre com van viure la seva tasca i quins són els camins per millorar l'autogovern. Hi ha diferents graus i matisos, però la majoria coincideixen que si Catalunya no disposa de més sobirania política i econòmica no podrà afrontar els reptes de futur. La majoria donen per enterrat l'Estatut i aposten per poder exercir el dret a decidir, però discrepen sobre l'horitzó final que s'ha de fixar Catalunya. Antoni Castells, Montserrat Tura, Agustí Bassols, Joan Vallvé, Salvador Milà i Carme Laura Gil expliquen a l'ARA les seves percepcions sobre aquesta qüestió.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Podeu llegir la informació completa a l'ARA PREMIUM

stats