Política 25/09/2015

Baños (CUP): "Tenim unes ganes boges de donar suport al primer Govern de transició republicana"

Ara
1 min
El candidat de la CUP, Antonio Baños, es dirigeix al públic que ha assistit aquest vespre a la Plaça Vella de Terrassa. /LAURA BUSQUETS (ACN)

BarcelonaEl cap de llista de la CUP, Antonio Baños, ha insistit aquest divendres a 'L'Entrevista' de La Xarxa que no serà un escull per al procés. "Ni l'esguerrarem ni el farem descarrilar", ha asseverat, responent a Artur Mas, que va defensar dijous que el vot a la CUP "no ajudarà" en el procés de cara a Europa. El cap de llista de la CUP ha insistit: "Tenim unes ganes boges de donar donar suport al primer govern de transició republicana". En tot cas, ha rebutjat que calgui fixar com a condició per al pacte que Mas sigui president, ja que "sembla que tornem als temps en què Pujol és Catalunya, i ara Mas és Catalunya i el procés".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així, Baños ha fixat com a condicions per a l'entesa amb Junts pel Sí que en l'executiu no hi hagi cap sospitós de corrupció, que no hi hagi ningú relacionat amb l'afer Esther Quintana i que s'aprovi un pla de xoc contra la pobresa. "Ens interessa qui serà al Govern i per fer què, i el president ha de ser de consens", ha resumit, convençut de l'acord.

stats