28-N
Política 29/11/2010

Felip Puig creu que tenen "certa lògica" els cinc noms de consellers que avança avui l'ARA

Oriol Pujol tampoc no desmenteix l'aposta del diari. La composició del govern es donarà a conèixer "durant les properes setmanes"

Albert Castellví
2 min
La portada d'avui de l'ARA

BarcelonaEls dirigents de Convergència i Unió han valorat aquest matí la portada del diari ARA, que avança el nom de cinc possibles consellers del futur govern d'Artur Mas: Heribert Padrol a Economia, Joana Ortega a Benestar, Lluís Recoder a Obres Públiques, Francesc Homs a Interior i Irene Rigau a Educació. Tant Felip Puig com Oriol Pujol han assegurat que desconeixen encara qui formarà part del govern, però consideren que les cares que apareixen avui a l'ARA tenen possibilitats de ser-hi.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio, el secretari general adjunt de Convergència, Felip Puig, ha assegurat que "és una partitura que té força lògica", i que "pot haver-hi algun nom encertat" en el que publica avui l'ARA. De totes maneres, ha dit que no creu que sigui "la fotografia final", perquè és probable que s'hi incorpori gent de fora del partit, i ha recordat que de moment "només hi ha una persona que pugui tenir alguna intuïció sobre com serà el govern", en referència a qui en serà el president, Artur Mas. Puig també ha dit que CiU no pensa en pactes estables, sinó en un govern monocolor que optarà per acords puntuals.

També ha parlat de l'aposta de l'ARA qui fins ara era portaveu de CiU al Parlament, Oriol Pujol, que l'ha considerat "possible" i no l'ha volgut desmentir perquè "són noms que efectivament han sonat". En declaracions a El món a Rac1, Pujol ha considerat que les cinc persones que apareixen avui a la portada del diari "són molt vàlids, però certament igual que hi ha aquestes n'hi ha d'altres". El número 6 de CiU a les llistes de Barcelona ha afegit que "no serà immediatament avui mateix quan s'articularà el nou govern", sinó que "anirà prenent cos durant les properes setmanes".

stats