Política 07/09/2014

"Yo voy con la roja", el nou vídeo d'Ara és l'Hora per la Diada

El vídeo fa una crida en castellà a sumar-se a la gran V de la Diada

Ara
1 min

Barcelona"Yo voy con la roja". Amb aquesta frase comença el nou espot publicitari que la plataforma sobiranista unitària Ara és l'Hora ha fet públic aquest diumenge i que convoca en castellà a participar en la gran V humana de la Diada a Barcelona.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ara és l'Hora n'ha fet una distribució viral via xarxes socials. Amb aquest nou treball es proposen fer el màxim de socialment transversal la mobilització, que volen que esdevingui la més gran de la història d'Europa.

"Amb la 'roja' guanyarem. Ens representa a tots i demostra el que volem. Units ho farem, units farem un país nou", clamen els personatges que apareixen en el vídeo, que es refereix al color de la samarreta vermella –sobrenom també de la selecció espanyola de futbol, en el que busca ser un doble sentit per evidenciar la compatibilitat de l'acceptació dels símbols espanyols amb l'anhel sobiranista català– per formar les barres de la senyera en el gran mosaic de la V que confluirà a la plaça de les Glòries. "Amb la 'roja' o la groga, vine a convocar la consulta», acaba el vídeo.

stats