Política 05/10/2018

Aragonès es reunirà diumenge amb la primera ministra escocesa, Nicola Sturgeon

El vicepresident del Govern intervindrà dilluns a la conferència anual del Partit Nacional d'Escòcia

Acn
1 min
El vicepresident del Govern i conseller d'Economia, Pere Aragonès, durant la compareixença al Parlament

BarcelonaLes analogies entre Catalunya i Escòcia fan inevitables la simpatia i les trobades constants entre líders independentistes. Ara serà el vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda, Pere Aragonès, qui anirà diumenge a Glasgow per reunir-se amb la primera ministra escocesa, Nicola Sturgeon.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A més, durant el viatge de treball també mantindrà una reunió amb la secretària de Cultura, Turisme i Afers Exteriors, Fiona Hyslop, entre d'altres. Aragonès també farà una intervenció a la conferència anual del Partit Nacional d'Escòcia (SNP) dilluns. D'acord amb el programa del partit, la intervenció s'emmarca en un acte que porta per títol "Escòcia i Catalunya, cap a la independència" i està previst que també hi participi el president de l'SNP, Ian Hudghton.

Durant el seu viatge a Glasgow Aragonès també es reunirà amb l'alcaldessa de la ciutat, Eva Bolander, i el primer tinent d'alcalde, David McDonald, i encara es trobarà amb diferents representants del món acadèmic escocès per intercanviar "impressions" sobre el moment econòmic i polític en què estan immerses tant Catalunya com Escòcia.

stats