POLÍTICA
Política 12/08/2013

Arenas afronta "amb molta tranquil·litat" la compareixença demà davant del jutge

Admet que ha hagut de fer un "exercici de memòria" dels anys que va ser secretari general del PP, entre 1999 i 2002

Agències
1 min

BarcelonaEl vicesecretari de política local i autonòmica del PP, Javier Arenas, ha manifestat avui que afronta la seva compareixença com a testimoni davant el jutge Pablo Ruz, que investiga el cas Bárcenas, amb "molta tranquil·litat, en el marc del respecte" a la Justícia. Arenas, que compareixerà aquest dimarts com a exsecretari general del PP davant el jutge Ruz a les 12.30 hores, ha assegurat que hi acudirà amb "plena disposició a aclarir totes les qüestions" que li plantegi el jutge.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El dirigent del PP, esquitxat pel cas dels suposats sobresous, comissions i adjudicacions il·legals, ha reconegut que des de la seva citació ha hagut de fer un "exercici de memòria" dels anys (1999-2002) en què va estar al capdavant de la secretaria general del partit, motiu pel qual se'l cita com a testimoni.

Davant el jutge, presencialment

Javier Arenas ha aclarit que ha preferit acudir al jutjat, encara que té la possibilitat de declarar al seu despatx del Senat, perquè desitja acudir davant el jutge "com tothom", i ha afegit que d'aquesta manera serà molt més funcional tant per al jutge com per al fiscal i els lletrats representats en la causa.

stats