Política 15/10/2015

Arrimadas demana a Mas que no doni "lliçons de democràcia" i "respecti la llei"

Efe
1 min
La candidata de C's, Inés Arrimadas, amb Albert Rivera / Pere Virgili

BarcelonaLa líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha demanat aquest dijous al president de la Generalitat en funcions, Artur Mas, que no doni "lliçons de democràcia" i que "respecti les lleis democràtiques", després de la declaració del cap de l'executiu català aquest matí davant el TSJC com a imputat pel 9-Nimputat pel 9-N.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Ser demòcrata és assumir responsabilitats pels casos de corrupció del seu partit", ha afegit Arrimadas, que ha assegurat: "Els demòcrates respectem les decisions judicials, però alhora impulsem mesures per despolititzar la justícia".

Arrimadas ha dit que Ciutadans "respecta els ciutadans que han pogut acostar-se als voltants del TSJC", encara que ha criticat "l'intent de pressió que els càrrecs públics de la Generalitat han pogut fer a les portes i a les escales del TSJC".

"La imatge que hem vist avui i ahir al TSJC és també conseqüència de la irresponsabilitat del govern d'Espanya, que va mirar cap a un altre costat el 9-N i que mai ha tingut un projecte de país", ha conclòs.

stats