Política 08/09/2015

Arrimadas creu que Morenés demostra que el PP "surt a perdre el partit"

Assegura que Ciutadans surt a guanyar les eleccions i no a pensar com respondre a una victòria de Junts pel Sí

Efe
1 min
La candidata de C's, Inés Arrimadas, respon al ministre Pedro Morenés

BarcelonaLa candidata de Ciutadans a la Generalitat, Inés Arrimadas, ha dit avui que les paraules del ministre de Defensa, Pedro Morenés, sobre Catalunya demostren que el PP "surt a perdre el partit" el 27-S, perquè ja estan pensant en "com reaccionaran" si guanyen els independentistes.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions a RNE, el titular de Defensa ha garantit que les forces armades seran "absolutament respectuoses amb la llei i la Constitució", si es declara la independència de Catalunya després de les eleccions catalanes del 27 de setembre.

Aquestes afirmacions de Morenés, ha dit Arrimadas en declaracions als mitjans, posen de manifest que el PP surt "a perdre el partit" de les catalanes, després d'"haver pactat amb els separatistes" durant anys i d'haver "renunciat a guanyar" a Catalunya.

"Nosaltres ni pactarem amb els separatistes, ni sortim a perdre el partit", ha assegurat, per contra, la cap de llista de Ciutadans a les catalanes.

Segons la seva opinió, el govern del PP està "encara" instal·lat en la lògica que la candidatura independentista d'Artur Mas guanyarà els comicis, ja que "només pensen a veure com reaccionar" quan els separatistes materialitzin "la seva bogeria" de declarar la independència de Catalunya.

Davant d'aquesta actitud perdedora dels populars, Arrimadas ha assegurat que Ciutadans "surt a guanyar el partit", i, segons el seu parer, mai han estat "tan a prop" d'aconseguir-ho.

"Nosaltres no parlarem tant de com impedir que un govern de la Generalitat se salti les lleis, sinó d'un govern liderat per Ciutadans on ningú ens haurà de dir que respectem les lleis perquè les complirem", ha promès la candidata.

stats