Arrimadas veu Puigdemont "obsessionat" per la independència

La líder de C's reclama al president que "escolti més el carrer" i prioritzi aspectes com "l'atur, la corrupció i les mancances en serveis bàsics"

La líder de C's a Catalunya, Inés Arrimadas, ha criticat que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, hagi posat "la proclamació de la independència" com la notícia que espera que es pugui escoltar en els pròxims anys a la ràdio. Puigdemont  ha parlat en aquests termes durant una entrevista a Catalunya Ràdio amb motiu del dia mundial de la ràdio.

"El senyor Puigdemont té una obsessió i creu que el pitjor problema dels catalans és ser espanyols. I això jo no ho comparteixo", ha deplorat Arrimadas, que aquest dissabte ha assistit a una caminada popular contra l'esclerosi lateral amiotròfica (ELA), al Moll de la Fusta de Barcelona.

Per Arrimadas, les "obsessions" del president de la Generalitat "haurien de ser les mateixes de la gent del carrer", i ha enumerat l'atur, la lluita contra la corrupció i la millora dels serveis bàsics. " Hauria d'escoltar més la ciutadania de Catalunya i les seves necessitats reals", ha insistit la cap de l'oposició del Parlament.