Política 06/09/2019

Arrimadas carrega contra TV3: "Espero que feu un reportatge sobre la infàmia dels plens del 6 i 7 de setembre"

La diputada ha dit que és incompatible el seu suport a Sánchez si "ERC i el PNB desitgen investir-lo"

Ara
2 min
Arrimadas carrega contra TV3: "Espero que feu un reportatge sobre la infàmia dels plens del 6 i 7 de setembre"

BarcelonaLa portaveu del Ciutadans al Congrés de Diputats, Inés Arrimadas, ha tornat als estudis de TV3 quan es compleix el segon aniversari del ple de desconnexió del 6 i 7 de setembre del 2017, que havia de permetre la secessió de Catalunya. Precisament aquest ha sigut el punt més polèmic de l'entrevista que aquest matí ha ofert a 'Els matins'. "Espero que feu un reportatge sobre els plens de la infàmia", ha retret Arrimadas a Heredia poc després de criticar que la televisió pública fes un reportatge sobre les famílies dels presos "en plena campanya electoral".

Un cop més, la dirigent del partit taronja ha protagonitzat una enganxada amb la presentadora del matinal a causa de TV3 i "l'argumentari independentista". De fet, la diputada al Congrés ha acusat Heredia d"'utilitzar qualsevol cosa per intentar assumir el discurs de l'independentisme" després que la presentadora li preguntés per unes declaracions del portaveu del PNB al Congrés, Aitor Esteban, sobre el to que havia adoptat la dirigent de Cs els últims mesos.

Arrimadas, de fet, ha recriminat a la directora d''Els matins' que no la tracta de la mateixa manera que als líders independentistes quan passen pel plató. "Vull que em feu una entrevista amb els mateixos criteris que la feu amb els líders independentistes", ha reclamat la diputada, que ha dit que part de la població de Catalunya no se sent representada per TV3.

"Aquesta casa està dirigida per una persona reprovada pel Parlament, imputada per la justícia i que cobra 110.000 euros per una cadena que deixa de banda a la meitat dels catalans", ha etzibat la dirigent de Cs en al·lusió a Vicent Sanchis.

'No' rotund als pressupostos

Pel que fa a les qüestions polítiques, Inés Arrimadas ha rebutjat rotundament qualsevol possibilitat de donar suport al projecte de pressupostos de la Generalitat, ja que considera que no responen als "problemes reals" del país.

La diputada s'ha referit a les llistes d'espera, les pitjors de l'Estat, segons el seu parer, i la despesa pública, que ha dit que és la més elevada del conjunt d'Espanya. "Que deixin de ficar la mà a la butxaca. Si l'única política econòmica que proposen és apujar els impostos després de malbaratar recursos en ximpleries del Procés, anirem a una situació pitjor", ha dit.

Sobre les converses per a la conformació d'un govern estatal, la portaveu de Cs al Congrés ha disparat contra els dos principals partits negociadors i els ha recriminat que en les reunions "no es parli de polítiques sinó de repartiment de cadires". Per aquest motiu, ha argumentat, la seva formació no pot donar suport a l'executiu socialista de Pedro Sánchez, un partit, ha afegit, que ha pactat amb "amb els nacionalistes de JxCat a la Diputació de Barcelona i els de Bildu a Navarra".

"És complicat que si Esquerra i el PNB desitgen investir Sánchez nosaltres li donem suport", ha dit la diputada, que ha retret al candidat socialista la seva "manca de projecte més enllà de l'ambició personal"

stats