Política 23/09/2015

Arrimadas afirma que Rajoy hauria de ser el "primer" a saber què comporta la independència

Gerard Pruna
1 min

BarcelonaLa candidata de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha lamentat aquest dimecres l'embolic del president del govern espanyol, Mariano Rajoy, sobre la nacionalitat dels catalans, i ha remarcat que "hauria de ser el primer" a conèixer les conseqüències de la independència.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions als periodistes abans de reunir-se amb empresàries, ha opinat que hi havia moltes formes de respondre, com per exemple que les empreses amb seu a Catalunya no estarien a la UE i patirien aranzels, o que els bancs no tindrien la cobertura del Banc Central Europeu.

Tot i això, Arrimadas ha dit que queda clar que "per mantenir els drets cal seguir sent espanyols", fet pel qual, segons ella, no té sentit voler la independència.

Sobre la protesta a Reus que va fer girar cua a Rajoy i Xavier García Albiol, ha apuntat que no comparteix les formes, però ha defensat que en una democràcia aquesta mena de manifestacions poden passar, a més de retreure al president espanyol que hagi visitat poc Catalunya en els últims anys.

stats