Política 20/03/2019

Arrimadas es burla dels presos: "Aquí són molt gallets però s'enfonsen davant dels jutges"

La CUP demana a Torrent que amonesti la cap de l'oposició per faltar al respecte

Ara
1 min
Quim Torra i Inés Arrimadas han tornat a tenir una picabaralla al Parlament

BarcelonaLa picabaralla entre Ciutadans i el Govern pels llaços grocs, una més en la constant tensió entre l'executiu i l'oposició, s'ha tornat especialment agra a la sessió de control d'avui al Parlament. La líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, s'ha burlat dels presos polítics després que els diputats independentistes es queixessin del seu to al Parlament. "Aquí són molt gallets però s'enfonsen davant dels jutges", ha etzibat la líder de l'oposició després de demanar "calma". Torra hi ha respost amb ironia: "Trobarem a faltar el seu somriure i els seus cartellets"

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La diputada cupaire Maria Sirvent ha demanat la paraula un cop ha acabat la picabaralla entre Arrimadas i Torra per reclamar al president del Parlament, Roger Torrent, que amonesti la cap de l'oposició per "incompliment del reglament", en fer servir una expressió que considera que és una falta de respecte. Torrent ha recollit la protesta i ha explicat que la qüestió es discutiria a la mesa del Parlament. El portaveu de Cs, Carlos Carrizosa, hi ha respost criticant que Sirvent els doni "lliçons d'estil" quan aquest dimarts en comissió "aclamava els feixistes d'Arran" i les seves pintades a les seus del PP i Ciutadans.

Qui també ha respot a Arrimadas ha estat l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont. "Ella és molt valenta quan l'emparen els poders de l'Estat però s'arronsa davant d'una porta oberta...", ha dit en un tuit des de l'exili, recordant que quan la cap de l'oposició va anar a protestar davant de casa seva a Waterloo, Puigdemont li va deixar la porta oberta perquè entrés però ella va rebutjar l'oferta.

stats