POLÍTICA
Política 04/08/2015

Arrimadas: "Estem desitjant que hi hagi eleccions"

La candidata de Ciutadans a les eleccions del 27-S ha explicat a 'El món a RAC1' que fugen dels fronts i que el que volen és "liderar una alternativa política"

Ara
1 min
Inés Arrimadas, al Parlament / ACN

BarcelonaLa candidata de Ciutadans per al 27-S, Inés Arrimadas, ha explicat a 'El món a RAC1' que el seu partit està "desitjant que hi hagi eleccions". "Tot fa pensar que la convocatòria compleix amb la legalitat. No tenim cap interès que no es facin aquestes eleccions, però Mas no està per sobre de la llei, ha d'estar dins de la legalitat", ha indicat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"El que volem és votar i crear el nou govern que pensi en tots els catalans", ha afegit. "El que volem és guanyar i liderar una altra alternativa política que construeixi una nova realitat que transformi Catalunya, que crei una nova realitat per a Catalunya i per a Espanya. No volem crear fronts. Som al costat del catalans, del seny, del sentit comú i de la democràcia".

"Volem liderar una alternativa política", ha comentat, i quan li han preguntat si es veu com la nova presidenta del Govern català, Arrimadas ha dit: "M'agradaria molt. Hem de transformar el conjunt d'Espanya. Entenc que hi hagi gent que no vulgui viure en un país que no funciona, per això també hem de transformar Espanya. Som a prop de generar un canvi polític".

stats