Política 14/01/2017

Arrimadas es prepara per a unes eleccions el 2017 encara que el Govern aprovi pressupostos

La líder de Ciutadans no creu que el Govern pugui allargar la legislatura

Ara
1 min
Arrimadas saluda una simpatitzant de C's a Girona

GironaLa líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, ha assegurat aquest dissabte que al partit taronja "estan convençuts" que hi haurà un avançament electoral encara que s'acabin aprovant els pressupostos. Segons recull l'ACN, Arrimadas ha afirmat que el Govern "no podrà allargar gaire més" la legislatura perquè l'única oferta política que té és "fer un 9-N al setembre" i això, diu, "no servirà de res". L'avançament electoral arribarà, segons ella, encara que el Govern aconsegueixi el suport de la CUP per aprovar els pressupostos. Pel que fa al vot de C's, és clar: no votaran uns pressupostos que "el Govern ha deixat en mans d'una assemblea de la CUP".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Arrimadas, que ha avançat que es presentarà a les primàries del partit si hi ha noves eleccions, ha tornat a demanar al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, que s'oblidi de la consulta perquè "no pot ser" que des del 2010 continuï el debat sobre la independència. En tots els escenaris, però, preveu l'avançament electoral. "Estem preparats perquè hi hagi eleccions encara que hi pugui haver un acord pressupostari", ha reblat.

Iak-42

Arrimadas també s'ha pronunciat sobre la dimissió de l'ambaixador al Regne Unit, Federico Trillo. Segons la seva opinió, l'exministre de Defensa "hauria de demanar disculpes" després de saber-se les conclusions de l'informe del Consell d'Estat.

stats