Política 20/03/2016

Arrimadas vol traslladar a Catalunya l'acord entre Ciutadans i els socialistes

Confia que el pacte entre Pedro Sánchez i Albert Rivera acabarà amb "els viratges estranys" del PSC amb el referèndum

Europa Press
1 min
Inés Arrimadas intervé al Parlament per valorar la nova estructura governamental

BarcelonaTraslladar a Catalunya l'acord entre Pedro Sánchez i Albert Rivera. Aquesta és la voluntat de la líder de Ciutadans al Parlament, Inés Arrimadas, que en una entrevista a Europa Press ha apostat perquè el partit taronja i el PSC es facin seus aquells punts del pacte que siguin extrapolables a la política catalana. "Si hi ha mesures aplicables a escala local, per què no les hem d'aplicar?", s'ha preguntat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Arrimadas ha subratllat que espera que l'acord sigui defensat per tots els socialistes amb independència d'on siguin, i ha afegit que espera que amb l'acord s'acabin "els viratges estranys" que ha fet el PSC sobre el referèndum. De fet, la dirigent socialista ha reconegut que no les té totes i que té dubtes sobre si els socialistes poden tornar a defensar el referèndum: "Em passa com a tots els ciutadans de Catalunya, el dubte et queda".

De fet, aquest dissabte el vice secretari general de Ciutadans, José Manuel Villegas, ha admès que tenen por que els socialistes trenquin el pacte subscrit entre els dos partits per anar-se'n amb Podem.

stats