Publicitat
Publicitat

Artur Mas: "Heribert Barrera era un home valent"

El president de la Generalitat assegura que l'expresident del Parlament mort aquest dissabte és un exemple que cal seguir

"Barrera era un home valent, amb un gran coratge verbal, deia el que pensava". Són les paraules del president de la Generalitat, Artur Mas, en la seva declaració institucional d'aquest diumenge arran de la mort de l'expresident del Parlament, Heribert Barrera.

Davant dels periodistes que ha citat a la galeria gòtica del Palau de la Generalitat, l'escenari solemne de les grans ocasions, Mas ha repetit, com ja va dir, ahir a la nit, en saber-se la notícia de la seva mort, que Barrera era un "mestre de patriotes", i ha assegurat que "va posar l'amor pel país per davant dels seus ideals fins i tot quan calia".

"Recordo la figura del president Barrera, amb 93 anys, a ple sol, en plena canícula, recolzat en un bastó, fent tot el trajecte, en una imatge que donava la prova de la seva solidesa", ha rememorat sobre la manifestació del 10-J de l'any passat, després de la sentència que retallava l'Estatut. 


RE

Més continguts de