Política 29/04/2012

Artur Mas celebra el pla de creixement econòmic proposat per Angela Merkel

El president avisa que les polítiques d'austeritat continuaran, però diu que cal combinar-les amb altres mesures que donin "esperança i confiança"

Acn
1 min

Arenys de MarEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha celebrat "el canvi d'orientació" anunciat per la cancellera alemanya Angela Merkel per impulsar un pla de creixement de la Unió Europea. Mas ha considerat important "que Europa reaccioni" i ha alertat que tot i que les polítiques d'austeritat "hauran de continuar", cal combinar-les amb polítiques de creixement que ajudin a crear activitat productiva i llocs de treball. Ha afirmat, també, que és important que Europa "ajudi" en aquesta tasca fent-se seu aquest missatge per tal que l'economia "pugui anar prosperant i anar creixent" i creant els llocs de treball "d'avui i del futur"."Necessitem que Europa en el seu conjunt, amb Alemanya al capdavant, impulsin polítiques de creixement per donar esperança i confiança", ha declarat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El president ha destacat que Catalunya té història productiva per poder portar-ho endavant. El president ha fet aquestes declaracions en el marc de la inauguració de la 25a Diada de la Puntaire, que s'ha celebrat a Arenys de Mar. Mas també ha aprofitat el parlament per destacar el valor que té el teixit associatiu del país, entre el qual ha situat el món de les puntaires, perquè "vertebra, cohesiona i dóna força i ànim", i ha reconegut que la situació és difícil però ha assegurat que aquest teixit associatiu és un "molt bon pilar" de la societat.

stats