PLE DEL PARLAMENT
Política 21/12/2011

Mas es reuneix amb Sánchez-Camacho durant més d'una hora al Parlament

La trobada, segons ha explicat la líder popular un cop acabada, ha tractat sobre els pressupostos i el tràmit de les lleis òmnibus

Oriol March
1 min

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, i la líder del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, s'han reunit duran més d'una hora al Parlament un cop acabada la sessió de control d'aquest dimecres al matí. Segons ha explicat Sánchez-Camacho a la sortida de la trobada, els assumptes tractats han estat els pressupostos de la Generalitat, presentats ahir, i el tràmit de les lleis òmnibus, que es duran a terme aquesta tarda.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En tot cas, aquesta reunió té lloc un dia després que CiU optés pel "no" en la investidura de Mariano Rajoy com a president del Govern, una posició que no ha caigut gens bé a les files populars, que ahir van amenaçar amb una esmena a la totalitat als comptes catalans per a l'any que ve. "Seguirem fent oposició responsable, els acords que hem anat fent amb el Govern són bons per a Catalunya", ha afirmat Sánchez-Camacho a la sortida de la reunió.

stats