CANVI DE CICLE
Política 13/04/2013

Mas denuncia una operació de l'Estat per "carregar-se els símbols" de Catalunya

El president de la Generalitat carrega contra els organismes espanyols "que tenen diners per anar contra Catalunya" i lloa la figura de Jordi Pujol

Oriol March
1 min

Sant Cugat del VallèsEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha denunciat aquest dissabte al matí una campanya de l'Estat destinada a "carregar-se" els "símbols" de Catalunya. Es referia així a les informacions aparegudes en diversos mitjans de comunicació sobre les activitats dels fills de Jordi Pujol, a qui ha defensat davant del consell nacional de CDC. "Quan els símbols queden desgastats, la societat s'esberla", ha alertat Mas, que sense citar directament la informació s'ha referit a un reportatge de la revista Interviu en què s'apuntava que existia un pla del CNI dotat amb deu milions d'euros per frenar el procés sobiranista.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Abans de Mas, Oriol Pujol ha donat compte al consell nacional de la seva decisió de fer un pas enrere arran de la seva imputació pel cas de les ITV. Segons fonts nacionalistes, Pujol ha estat "molt aplaudit" quan ha explicat la seva decisió de delegar les seves funcions com a secretari general, que ara ocupen Josep Rull i Lluís Corominas. Aquest dos dirigents també han parlat a porta tancada.

stats