DRET A DECIDIR
Política 02/04/2014

CDC i Reagrupament segellen la seva aliança "per aconseguir la independència de Catalunya"

Mas assegura que "uns quants fora del país" esperen que el procés sobiranista descarrili i fa una crida a l'unitat

Oriol March
1 min
Artur Mas i Joan Carretero signen l'acord d'associació entre CDC i Reagrupament / ACN

BarcelonaCDC i Reagrupament han segellat aquest matí el seu acord de col·laboració "per aconseguir la independència de Catalunya". Així ho ha explicat el president de Reagrupament, Joan Carretero, després de signar l'acord amb el president de Convergència i de la Generalitat, Artur Mas. "No som els del dret a decidir, sinó els de la declaració unilateral", ha apuntat Carretero, que ha estat l'encarregat de parlar en primer lloc.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Després ha pres la paraula Mas, que ha insistit en la idea que a Catalunya ja li toca "governar-se a ella mateixa". "Tenim una oportunitat única que aquesta governança sigui plena", ha assenyalat el president, que ha advertit que a l'Estat hi ha gent que espera que el procés sobiranista "descarrili".

"Això és el que esperen uns quants fora d'aquí: que Catalunya ensopegui per ella mateixa i que no sigui capaç de mantenir el consens i la unitat. Esperen que descarrilem, i aquesta seria la nostra gran falla, el nostre gran error", ha advertit el president de la Generalitat.

stats