Política 29/10/2015

Mas es va reunir amb diputats de la CUP el mateix dia de la constitució del Parlament

Ara
1 min
El president de la Generalitat, Artur Mas, en la cloenda de la jornada de presentació del projecte de nova Hisenda catalana, al Palau de la Generalitat / FRANCESC MELCION

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, es va reunir aquest dilluns després de la constitució del Parlament amb diputats de la CUP i de Junts pel Sí, segons ha avançat 'El Confidencial' i han confirmat diversos mitjans. La cita, a la qual haurien acudit Anna Gabriel i Benet Salellas, no ha estat ni confirmada ni desmentida per aquest diputat de l'esquerra alternativa en el marc d'una entrevista a RAC1.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Fonts convergents, en canvi, han optat per negar la trobada "en els termes" publicats. La cita es va celebrar un dia abans que Junts pel Sí i la CUP registressin al Parlament la declaració d'inici del procés i en un context en què l'esquerra alternativa manté el veto a la investidura de Mas. Si el Parlament no escull president el 9 de gener, immediatament es convocaran eleccions per al març.

Segons han afirmat a l'ARA fonts coneixedores de les converses, Mas i Gabriel ja s'haurien reunit la setmana passada al marge de les meses de negociació JxSí-CUP per abordar la investidura.

stats