ELECCIONS 25-N
Política 20/11/2012

Mas sobre el cas 'El Mundo': "Potser és que fabriquen proves per alterar el resultat de les eleccions"

El candidat de CiU, en un míting a L'Hospitalet de Llobregat, vincula l'estat propi amb el benestar de les generacions futures i tanca la porta al diàleg amb l'Estat: "No hi ha marge per negociar res"

Oriol March
2 min

L'Hospitalet de LlobregatEl candidat de CiU a les eleccions catalanes, Artur Mas, ha assegurat en un míting a l'Hospitalet de Llobregat que no hi ha "marge" per "negociar res amb Madrid" tota vegada que s'ha arribat a un punt de no-retorn en la relació Catalunya-Espanya que exigeix "una nova via".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Mas, just el mateix dia que es compleix un any de la victòria aclaparadora del PP per majoria absoluta a les urnes, ha recordat que aquest dimarts és el dia mundial de la infància i ha cridat a lluitar per l'estat propi "per aconseguir el benestar de les generacions futures".

"Al Govern que surti de les eleccions, i al seu president, li posaran molt difícil", ha insistit Mas, que ha reiterat que ningú s'hagi fet responsable de l'informe policial filtrat al diari 'El Mundo' i ha deplorat que "es fabriquin proves per alterar el resultat d'unes eleccions".

La seva telonera ha estat Meritxell Borràs, que ha comparat aquestes eleccions amb les del 1980. "No volem seguir fent la viu-viu, i res pot interposar-se a les grans majories que tinguin capacitat de resistència", ha destacat la número 6 de CiU per Lleida.

"Calen més recursos, perquè aquest país en genera prou com per no patir", ha insistit Borràs, que ha assegurat que "confia infinitament" en Mas.

Recorregut en bus i una protesta

El candidat ha triat el viatge de Barcelona a L'Hospitalet per pujar al bus de campanya, on ha destinat gairebé tres quarts d'hora a mantenir una conversa off the record amb els periodistes que el segueixen habitualment.

A la sortida de l'autobús, Mas ha estat increpat per un grup reduït de ciutadans que carregaven contra les retallades. Un d'ells s'ha atansat al candidat nacionalista i li ha reclamat "dos minuts d'atenció", i Mas s'hi ha negat perquè "no l'havien avisat abans" abans d'entrar al pavelló on s'ha celebrat l'acte de campanya.

stats