ELECCIONS 25-N
Política 12/11/2012

Mas defensa la reforma laboral del PP i creu que és d'hora per valorar-ne el resultat

El candidat de CiU assegura que "podria posar-se les bótes" parlant de casos de corrupció del PP en referència als atacs que rep pel cas Palau.

Oriol March
1 min

BarcelonaEl candidat de CiU a les eleccions del 25-N i aspirant a la reelecció, Artur Mas, ha defensat aquest matí la reforma laboral engegada pel PP i que els nacionalistes van votar al Congrés dels Diputats, "Encara és d'hora per valorar-ne els resultats, i més tenint en compte que Europa està en recessió", ha assegurat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pel que fa als atacs que rep per part de l'oposició sobre el cas Palau, especialment per part del PP, Mas ha assegurat que es podria "posar les bótes" amb els casos de corrupció que ha patit el PP els últims anys.

Mas s'ha atrevit a comparar el potencial de l'economia catalana amb l'alemanya en un acte de campanya al Mirador de l'Alcalde de Barcelona en què ha volgut resumir les "oportunitats de creixement" que té Catalunya. "Si comparem la productivitat catalana per habitant amb l'alemanya, veiem que les xifres són similars", ha assegurat Mas, sense concretar les xifres.

Com ja ha fet en la seva vessant com a president, el candidat ha culpa Espanya de les retallades socials que ha dut a terme la seva administració a causa de "l'escanyament" a què està sotmesa, a parer seu, Catalunya. En tot cas, Mas ha indicat que, sense aquest "escanyament" i sense el dèficit fiscal de 16.000 milions que presenta la Generalitat, també hi haurien hagut ajustos pressupostaris. "Menys, però n'hi haguessin hagut igual".

Mas ha defensat l'obertura exterior de l'economia catalana ha assegurat que Catalunya "ha de poder decidir" sobre les infraestructures per poder internacionalitzar encara més.

stats