Política 30/05/2015

Mas i Urkullu es reuneixen al Palau de la Generalitat en les hores prèvies a la final de la Copa del Rei

Segons els dos mandataris, els resultats del 24-M han generat un panorama polític més plural i que requerirà acords entre diferents forces per dotar d’estabilitat les institucions

Ara
1 min
Artur Mas i Iñigo Urkullu al Palau de la Generalitat / JORDI BEDMAR

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, s'ha reunit aquest dissabte a la tarda amb el lehendakari Iñigo Urkullu a Palau. La cita es produeix en les hores prèvies a la disputa de la final de la Copa del Rei entre l'Athletic de Bilbao i el Barça al Camp Nou.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En aquesta reunió de treball s'han valorat els resultats electorals del 24 de maig, segons ha informat el Govern a través d'un comunicat. Aquests resultats, a parer del lehendakari i del president, han generat un panorama polític més plural i que requerirà acords entre diferents forces per dotar d’estabilitat les institucions. Tot i que la història i la situació d’Euskadi i Catalunya siguin diferents, Urkullu i Mas han coincidit que tots dos països tenen arrelada la cultura de l’acord com a base de l’acció política, segons el comunicat.

En el transcurs de la trobada, el lehendakari i el president també han parlat sobre la situació política de l’Estat i han compartit la necessitat de seguir estrenyent les relacions entre tots dos governs.

Els dos dirigents ja es van reunir amb motiu del partit amistós de les seleccions d'Euskadi i de Catalunya el desembre passat.

stats