Publicitat
Publicitat

CONSELL EXECUTIU

Mas: ”Les declaracions de Montilla són profundament injustes i impròpies d'un president”

El president de la Generalitat ha atribuït les paraules de l'expresident "als nervis" d'una campanya electoral en la qual els socialistes "perden posicions"

"Les declaracions de Montilla són profundament injustes i impròpies d'un president". Així de contundent ha respòs el president de la Generalitat, Artur Mas, les declaracions que l'expresident José Montilla va fer ahir a una entrevista a l'ARA. El dirigent socialista assegurava que el Govern "no estava a l'altura de les circumstàncies" i que "estava a l'ADN" de CiU retallar en matèries com la sanitat i l'educació.

Mas ha atribuït les declaracions de Montilla "als nervis d'una campanya electoral" en la qual els socialistes "perden posicions" i ha subratllat que la construcció de l'estat del benestar ha estat "una obra col·lectiva del país" en el qual el partit que ha tingut "més responsabilitat" és CiU, ja que va governar durant 23 anys. El president de la Generalitat ha replicat que a l'ADN de CiU hi ha la "voluntat de repartir justament la riquesa que genera el país" i que això ho sap bé Montilla com a exalcalde de Cornellà.

"Per molts nervis que hi hagi al carrer Nicaragua un expresident de la Generalitat hauria de tenir altura suficient per no acusar CiU amb aquests despropòsits", ha conclòs Mas.

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT