Publicitat
Publicitat

NOU FINANÇAMENT

Mas i Navarro intensifiquen els contactes per trobar una tercera via fiscal per entendre's

CiU i PSC tenen models dispars en aspectes com la solidaritat, la sortida del règim comú o la independència de l'Agència Tributària per arribar a un acord

CiU i PSC tenen dos models i dues filosofies de pacte fiscal diferents però condemnades a arribar a a trobar punts en comú. Tot i això, per aconseguir-ho, alguna de les dues parts haurà de cedir en les seves posicions inicials en el marc d'unes converses que han pres un caire més optimista al llarg d'aquesta setmana. "El més important no és que parlem del nou model de finançament, sinó que s'ha restablert el diàleg que els socialistes van interrompre", asseguren des del Govern en referència al trencament que el PSC va escenificar després que els nacionalistes tiressin endavant els pressupostos per al 2012 i la llei de la CCMA amb el PP.

Les diferències entre els dos models, però, són evidents en aspectes com la solidaritat o la sortida del règim comú de finançament. També han d'acostar posicions sobre si l'Agència Tributària pròpia ha de ser consorciada amb l'espanyola o ser exclusivament catalana.

Podeu llegir la informació sencera a l' ARA PREMIUM.

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT