Política 23/12/2011

Mas i Navarro es reuniran el proper dijous al migdia

El líder del PSC avança que presentarà al president les seves propostes pels pressupostos i que farà una valoració "no massa positiva" del primer any del Govern

Acn
1 min

BarcelonaEl nou primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha confirmat el dia que ell i el president de la Generalitat, Artur Mas, es trobaran per primer cop en una visita institucional del socialista al Palau. "Tenim data per la setmana vinent, dijous al migdia tindrem l'entrevista", ha detallat el nou líder del PSC. Navarro ha avançat que en la trobada li farà arribar a Mas "les propostes" socialistes pels pressupostos de l'any 2012 i altres demandes "per la política general".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A més, el primer secretari del PSC aprofitarà l'entrevista per exposar-li al president la valoració que fan els socialistes catalans del primer any de Govern capitanejat per Mas i Convergència i Unió. En aquest sentit, i tot i no voler aprofundir encara en la qüestió perquè prefereix esperar a que passi la trobada, Navarro ja explicat que pel PSC aquest primer any de Mas "valorem no gaire positivament".

"El país està avui pitjor que fa un any", ha sentenciat el líder del PSC, que ha avançat que durant la trobada amb Mas "explorarem el que ha passat fins ara i camins nous que donin nous horitzons i esperances als catalans". "Els socialistes estem treballant en això i ho posarem a sobre la taula del president de la Generalitat", ha conclòs.

Navarro ha fet aquestes declaracions després de visitar el Rainbow Warrior, el vaixell de Greenpeace que aquests dies està atracat a Barcelona.

stats