Política 20/02/2013

Mas, sobre Navarro: "Si ho digués jo, ja veuries quina una s'organitzaria"

El president de la Generalitat ha declinat valorar la proposta del líder socialista que el rei abdiqui en favor del príncep Felip

Efe
1 min
NEGOCIACIÓ INTENSA
 El president de la Generalitat, Artur Mas, tindrà l'última paraula sobre el vot de CiU als pressupostos de l'Estat per al 2012. Les pròximes setmanes hi haurà negociacions intenses entre governs per pactar aspectes dels comptes.

ReusArtur Mas ha declinat comentar aquest dimecres la demanda del líder PSC, Pere Navarro, que ha proposat l'abdicació del rei en favor del príncep Felip perquè aquest lideri una "segona transició". El president de la Generalitat s'ha limitat a comentar: "Si ho digués jo, ja veuries quina una s'organitzaria".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En la seva participació en el cicle 'Dinars Cambra', una conferència-col·loqui organitzada per la Cambra de Comerç de Reus, Mas ha dit que no està al corrent de la proposta i s'ha felicitat de no haver-se'n assabentat perquè "era a Sarral i l'Espluga de Francolí" inaugurant una planta de brioixeria i visitant les coves prehistòriques, respectivament. "Deixem-ho córrer, ja ho ha dit Navarro, si ho digués jo, ja veuries quina una s'organitzaria", ha comentat Artur Mas.

stats