ELECCIONS MUNICIPALS
Política 21/05/2015

Mas defensa des de Reus l'equip municipal de CiU esquitxat pel cas Innova

El president de la Generalitat, en un acte de campanya a la ciutat, alerta dels discursos "buits i demagògics" que "només duren 24 hores"

Oriol March
2 min

ReusEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha defensat aquest dijous en un acte electoral a Reus l'equip municipal de CiU, que està esquitxat pel cas Innova. "Heu resolt problemes i us acusen d'haver-los creat. Però la vida funciona així, moltes vegades. La política a vegades és injusta. Pots tenir les misèries més grans i les millors virtuts. No té nom ni presentació que els que us heu arremangat de veritat, heu posat la cara i heu resolt els problemes immensos que us havien deixat sobre la taula, no només us mengeu el bunyol, sinó que hi poseu la cara i resoleu una part important de l'assumpte", ha reflexionar Mas.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Mas ha elogiat la feina de CiU al consistori reusenc en l'àmbit empresarial. "L'equip actual ha endreçat una casa que és la casa de tots. Tot trontolla, si hi ha col·lapse financer. Amb un ajuntament posat al límit passa el mateix. En lloc de ser la casa d'un, és la casa de tots. Heu fet més que endreçar una casa. Heu fet sostenible un ajuntament que va arribar a un punt que era insostenible. No heu fet una funció econòmica, heu fet una funció que té un objectiu clarament social. Sent l'ajuntament de Reus dels pitjors de Catalunya des del punt de vista dels comptes i les finances, ara són normals", ha apuntat Mas, que aquest dilluns ha rebut la presidenta de la companyia IBM a Espanya.

"Amnèsia" del govern anterior

En l'acte hi ha participat Marc Arza, regidor de Reus que està imputat pel cas Innova, i també l'alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, que s'ha referit directament a aquest cas de presumpta corrupció. "No hem tingut temps per posar ordre en aquest cas", ha indicat Pellicer, que ha criticat l'actitud del PSC, a qui ha acusat de tenir "amnèsia" sobre els 32 anys de govern municipal.

stats