Política 06/09/2014

"Quan d'aquí a uns mesos Catalunya es faci un 'selfie', s'ha d'agradar": Mas al consell nacional de CDC en 10 frases

El president de la Generalitat ha aprofitat la trobada per respondre a la proposta de bloc espanyolista de María Dolores de Cospedal

Oriol March
2 min
Artur Mas en el consell nacional de CDC aquest dissabte a Barcelona / MANOLO GARCÍA

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha estat l'encarregat de tancar el consell nacional ampliat de CDC que ha servit per ratificar el nou comitè de direcció del partit que encapçala Josep Rull. En la seva intervenció, Mas ha repassat el paper de Convergència en el procés i ha contestat a la proposta de la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, de bastir un front espanyolista a Catalunya per fer front a la consulta.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

1. "Quan d'aquí a uns mesos Catalunya es faci un 'selfie', s'ha d'agradar"

2. "La conseqüència del càlcul partidista no és el joc d'estar al Govern o a l'oposició, és enfonsar el país"

3. "Que no us faci por que vulguin articular el front del no. Benvingut sigui un front del no el 9-N per votar que no a la consulta, ho respectarem. El que no permetrem és el front del no per no poder votar el 9-N. Que diguin que no, però que deixin votar"

4. "Un país no guanya la llibertat a la barra del bar, prenent un cafè i escoltant la música ambiental"

5. "Estem dempeus, no pas ajupits. Estem amb l'ànim serè, no pas atabalat. Estem amb moltíssimes ganes d'anar endavant, de fer el camí, de fer el cim des del qual nosaltres podrem contemplar el paisatge de la llibertat. 300 anys després, ara volem contemplar la llibertat de Catalunya"

6. "Estem plantant cara. Als que ens veuen amb cops i nafres els hem de dir que si portem ferides és perquè portem la part principal del combat del país"

7. "Estem fent front a la pitjor situació de desmuntatge de l'autogovern, que és la que s'està perpetrant. Pitjor situació d'atac directe contra la identitat i la llengua catalana. A més a més, per si faltava alguna pedra a la motxilla, a finals del mes de juliol vam tenir un comunicat de Jordi Pujol"

8. "Catalunya, ens els propers mesos, se la juga més que mai. Estem actuant en conseqüència. Mai hi havia hagut una proposta d'aquesta dimensió. De tot aquest procés, nosaltres estem al centre. Fent de paret mestra"

9. "Hem hagut de fer front a la pitjor recessió econòmica de les últimes dècades, i hem hagut de fer front a la pitjor de les herències rebudes a la Generalitat"

10. "La Diada serà un gran èxit col·lectiu, dels que hi són i dels que no hi són. Donaran un gran exemple de qualitat democràtica i de bons valors"

La conseqüència delcàlcul partidista no és el joc d'estar al Govern o a l'oposició,és enfonsar el país.

stats