Política 07/09/2013

Mas fa una part del seu discurs davant de CDC en castellà per no ser "malinterpretat" a Madrid

El dimarts explicarà en anglès el seu projecte a la premsa estrangera

Ara
1 min
Artur Mas, al Consell Nacional de CDC aquest dissabte, dos dies després d'anunciar que potser convocarà eleccions plebiscitàries el 2016 / EFE

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha fet part del seu discurs davant dels consellers nacionals de CDC a Bellaterra en castellà. No és habitual que ho faci, però el president català no volia ser "malinterpretat" ni dins ni fora de Catalunya. L'Estat ha d'entendre, segons ell, quin és "el millor escenari per a tots", que és el de l'acord, per tal que els catalans es puguin expressar.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Durant la seva intervenció en castellà, que ha durat tres minuts, Mas ha explicat que si no es pot fer la consulta, el següent pas serà convocar unes eleccions plebiscitàries que, com a molt tard, s'haurien de celebrar el 2016. Davant l'escenari d'unes plebiscitàries vetades per l'Estat ha dit que no vol "ni pensar què passarà".

Però el president de la Generalitat no només vol que l'entenguin a l'estat espanyol, sinó també més enllà. És per aquest motiu que el proper dimarts explicarà el seu full de ruta en anglès als corresponsals de la premsa estrangera.

stats