CANVI DE CICLE
Política 31/10/2012

Mas: "Els empresaris segur que s'adaptaran al procés que ha encetat Catalunya"

El president de la Generalitat serà fins divendres a Moscou encapçalant una missió empresarial. Assegura que les relacions econòmiques entre Espanya i Rússia estan protagonitzades pels intercanvis entre Catalunya i Rússia

Oriol March
1 min

Moscou (enviat especial)El president de la Generalitat, Artur Mas, fa setmanes que dedica bona part dels seus esforços a reclamar als empresaris catalans "que no posin traves" al procés sobiranista que ha iniciat arran del 'no' al pacte fiscal i de la manifestació de la Diada d'enguany. Des de Moscou, on ha arribat aquest dimecres per encapçalar una delegació empresarial organitzada pel Barcelona Meeting Point (BMP), Mas ha insistit que els empresaris "segur que s'adaptaran" al nou escenari polític malgrat que no els demana "pronunciaments".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El cap de Govern ha argumentat que el viatge a Rússia estava preparat des d'abans de la manifestació de la Diada i ha revelat que havia de ser més llarg però que la campanya electoral l'ha fet escurçar. Mas ha fet un repàs de les bones relacions econòmiques entre Espanya i Rússia, per bé que ha puntualitzat que la gran majoria d'intercanvis comercials es duen a terme entre Catalunya i Rússia, especialment a nivell de turisme.

stats