Política 15/01/2015

Mas: "El procés s'intensificarà després de l'acord"

En una entrevista al 'Telenotícies vespre' de TV3, el president avança que el full de ruta compartit entre formacions sobiranistes es presentarà "d'aquí no gaire"

Ara
1 min
El president de la Generalitat, Artur Mas, durant l'entrevista a TV3 / JORDI BEDMAR

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat aquest dijous en una entrevista al 'Telenotícies vespre' de TV3 que "amb el clima de les últimes setmanes" entre partits sobiranistes "anàvem cap al suïcidi". "Ens havíem de donar temps per a la cultura de l'acord", ha apuntat, i ha indicat que el procés sobiranista "no es refredarà", sinó que s'intensificarà a partir de l'acord amb Oriol Junqueras, president d'ERC, per convocar eleccions plebiscitàries el proper 27 de setembre amb llistes separades i full de ruta compartit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquest full de ruta es presentarà "d'aquí no gaire", ha apuntat el líder de CiU, que no ha tancat del tot la porta al fet que ERC entri al Govern en els mesos que queden fins al 27-S. "Arribarem a les eleccions pràcticament amb el mateix executiu", ha apuntat el president, que ha elogiat el paper de les entitats: "Ens han ajudat perquè van més enllà dels partits".

Sobre la comissió parlamentària que investiga el frau fiscal i que està especialment centrada en el cas Pujol, Mas ha assegurat que no té "por". "Si hagués convocat les eleccions per al març, m'haurien dit que ho feia per estalviar-me això", ha indicat.

stats