Publicitat
Publicitat

ELECCIONS 22-M

Mas denuncia que a l'oposició hi ha molta “demagògia, hipocresia i cinisme”

El president recorda els 30.000 expedients de la llei de la dependència "deixats en una caixa" i els 1.200 nous mestres que el govern socialista de Madrid vol evitar

Després de l'acte a Deltebre, el president de la Generalitat i líder de CiU, Artur Mas, s'ha desplaçat fins a Tortosa, on ha denunciat la “demagògia, hipocresia i cinisme” dels partits de l'oposició. Com a prova ha posat els 30.000 expedients de sol·licitants dels ajuts de la llei de la dependència “que es va deixar” l'anterior Govern en una caixa o el fet que l'executiu socialista de Madrid intenti aturar la contractació de 1.200 mestres sense que el PSC en digui res.


“Ens critiquen perquè hem de posar ordre i perquè hem de fer els deures. Si seguís la disbauxa el resultat seria caure al precipici”, ha afirmat Mas en un dinar a Tortosa on hi han assistit 800 militants i simpatitzants de CiU. El president ha tornat a recordar que, a més, els mateixos que critiquen les retallades són els que no volen pagar el fons de competitivitat que li correspon a Catalunya.


A l'acte, també hi han assistit els candidats convergents de les quatre capitals de les Terres de l'Ebre: Carles Luz, cap de llista a Gandesa; Joan Pinyol, alcaldable a Móra d'Ebre; Manel Ferrer, candidat a revalidar l'alcaldia d'Amposta, i Ferran Bel, alcalde i candidat de CiU a Tortosa. Mas ha instat a aconseguir el proper 22-M el mateix suport que va rebre Convergència el 28-N per aconseguir el govern de les quatre grans capitals.

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT