CANVI DE CICLE
Política 20/09/2012

La plaça Sant Jaume, plena per reclamar la independència i per rebre Artur Mas

La convocatòria l'ha fet l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), que ja va promoure la manifestació de la Diada, i CDC, per Twitter, ha convocat la seva militància. La marxa ha acabat amb 'Els segadors'

Marc Toro
1 min
El president de la Generalitat, Artur Mas, saluda la gentada reunida a la plaça Sant Jaume per rebre'l a la tornada de la reunió amb Rajoy pel pacte fiscal / PERE VIRGILI

BarcelonaLa plaça Sant Jaume és a aquestes hores plena per reclamar la independència i per rebre el president de la Generalitat, Artur Mas, que torna de la reunió que ha mantingut aquest matí amb Mariano Rajoy a la Moncloa i que ha acabat enterrant el pacte fiscal. La plaça és plena d'estelades i els crits d'independència són una constant. Mas ha baixat després d'arribar a Palau, poc abans de les set, i ha saludat breument una representació d'Òmnium Cultural i de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), entre els quals hi havia Muriel Casals, Salvador Giner i Salvador Cardús.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Francesc Homs, secretari general de la Presidència i portaveu del Govern, juntament amb Germà Gordó, secretari del Govern, també han baixat a saludar. Mas no ha fet declaracions, però ha acabat la seva visita entonant 'Els segadors'.

CDC s'ha sumat a la marxa amb el lema #totsambelpresident, l'etiqueta de Twitter mitjançant la qual han convocat la militància a través de les xarxes socials.

stats