PRESSUPOSTOS 2012
Política 15/05/2012

Mas convoca els líders dels partits a una cimera sobre el pacte fiscal

El president assegura que si Catalunya aconseguís el pacte fiscal l'anunciat avui seria "l'últim ajust"

R. Tugas / S. González
1 min

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat que si Catalunya obtingués el pacte fiscal en la línia del concert econòmic l'ajust de 1.500 milions que ha presentat avui seria "l'últim" que ha de fer l'administració catalana. De fet, el cap de l'executiu ha avançat que tan bon punt acabi la ronda de contactes amb els líders polítics de l'oposició, els convocarà a tots a una cimera que es celebrarà abans de finals de mes i que ha de servir per acostar posicions de cara al ple que s'ha de convocar abans del descans estival i encarar la reivindicació del pacte fiscal.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Ara bé, tindrem el pacte fiscal? I com el tindrem? Amb col·laboració amb el govern espanyol o per altres vies?", ha deixat anar Mas, qui ha puntutaitzat que la reivindicació es farà a curt termini.

El president ha recordat que aquest dijous es reuneix amb la líder del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, i que a principis de la setmana vinent té previst reunir-se amb el líder d'ICV-EUiA, Joan Herrera. Just després, Mas convocarà una cimera amb tots els partits de l'oposició.

stats