Política 01/09/2014

Mas reuneix els seus consellers i alts càrrecs per donar el tret de sortida a un trimestre "intens"

Pelegrí celebra que el president vulgui donar la seva visió sobre el que serà un final d'any "complicat i complex"

Acn
1 min
El president de la Generalitat, Artur Mas, al Parlament, en el discurs que obre el debat de política general del 2013 / PERE VIRGILI

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha reunit els consellers i alts càrrecs del Govern per donar el tret de sortida a un trimestre "intens", segons ha apuntat a l'entrada de la trobada el conseller d'Agricultura, Josep Maria Pelegrí. Mas ja va convocar una reunió similar l'any passat al Palau de la Generalitat, com ha recordat el mateix Pelegrí. "És l'inici d'un trimestre o d'un quadrimestre que realment pot ser complex, que és intens, i està bé que el president vulgui explicar quina és la seva visió i compartir-la amb els alts càrrecs del Govern", ha argumentat. En la mateixa línia, el titular d'Empresa, Felip Puig, ha dit que espera escoltar de Mas el full de ruta del proper trimestre. Entre la mirada d'alguns turistes curiosos, un a un han anat entrant els consellers al Palau de la Generalitat. Els alts càrrecs ho han fet en petits grups passades les 19.15 hores. Mas ha convocat a dos quarts una reunió amb el seu Govern, tal com ja va fer l'any passat per començar el nou curs polític, tot i que el consell executiu ja es va reunir per primer cop dimarts passat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pelegrí ha explicat que aquesta és una trobada que serveix perquè el president doni la seva visió sobre el proper trimestre, que serà "intens" i que pot ser també "complicat i complex", tot i que ha assegurat que això no el neguiteja perquè tots sabien ja com seria el final d'aquest any 2014.

stats