Política 23/07/2014

Mas troba "sospitós" el càlcul de les balances fiscals que ha elaborat el govern espanyol

El president de la Generalitat, en la sessió de control al Parlament, creu que els tècnics de l'Estat han oblidat mètodes de càlcul "per pur interès polític"

Oriol March
1 min

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha considerat "sospitós" el càlcul de les balances fiscals que ha fet públic aquest dimecres el govern espanyol. Ho ha fet en resposta al líder de Ciutadans, Albert Rivera, en la sessió de control al Parlament. "S'han oblidat mètodes de càlcul per interès purament polític", ha assenyalat el president després que Rivera hagi considerat "acabat" el clam "Espanya ens roba" que segons ell fan servir els partits sobiranistes en clau "victimista".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Recuperarem línia per línia els càlculs i veurem on hi ha les discrepàncies. A partir d'aquí podrem parlar de tot, també dels dos mètodes que s'han deixat de calcular per interès purament polític. La gran pregunta és: a Rajoy se li ha acudit alguna cosa per a Catalunya", ha apuntat Mas, que ha retret a Rivera que doni més crèdit als càlculs fets per acadèmics espanyols que no pas als de la Generalitat.

stats