Política 12/04/2015

Aval unànime de l'assemblea a la gestió de la direcció nacional el 2014

L'entitat tanca així amb èxit un 2014 marcat per les mobilitzacions i un 9-N que va desbordar les expectatives de participació

Laia Vicens / Marc Colomer
1 min
Unes 3.000 persones participen a l'assemblea general de l'ANC / ARA

LleidaAval unànime de les més de 3.000 persones que aquest diumenge participen en la tercera assemblea general de l'ACN de Lleida a l'informe de gestió del secretariat nacional de l'últim any. L'entitat tanca així, només amb 28 vots en contra i 28 abstencions, un exercici marcat per les mobilitzacions de la plataforma de campanya conjunta amb Òmnium 'Ara és l'hora' que van culminar en la V de la Diada i la campanya pel 9-N, jornada de participació que superava totes les expectatives malgrat l'intent de bloqueig de l'Estat. Un exercici, el del 2014, que “ha donat dades espectaculars que seran motiu d'estudi a nivell internacional”.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'assemblea, que se celebra al pavelló Barris Nord de Lleida, també ha avalat l'informe econòmic, amb un resultat positiu de 156.000 euros, i el pressupost per aquest 2015, d'un total d'1,72 milions d'euros.

Inspecció en marxa

Durant la presentació de l'informe de gestió, el secretariat nacional de l'ANC ha anunciat que està sent objecte d'una inspecció d'Hisenda des del mes d'octubre de l'any passat -un mes abans del 9-N-. Una inspecció que l'ANC interpreta en termes intimidatoris, i que dóna per fet que no donarà resultats.

stats