Publicitat
Publicitat

Els pactes postelectorals

Serra va oferir l'alcaldia de Badalona a Falcó per un any i mig

El socialista Jordi Serra ha revelat avui que va oferir al convergent Ferran Falcó "per activa i per passiva" ser alcalde de Badalona, per evitar que governés el xenòfob Xavier García Albiol. El pacte donava a CiU l'alcaldia per un any i mig, però els convergents ho van rebutjar.

L'oferta de Serra ha estat negada per Falcó, que en declaracions a COMRàdio ha assegurat que no l'ha rebuda formalment, tot i que havia llegit una proposta similar als diaris. El candidat de CiU atribueix l'oferta a que "els socialistes estan buscant arguments per reforçar la seva posició", però ha insistit que és millor deixar governar Albiol perquè "s'hauran de trobar amb la realitat i hauran de deixar de dir barbaritats".

Per la seva banda, Serra atribueix el rebuig de Falcó al fet que "fa temps que sabíem que Badalona seria la moneda de canvi per Barcelona i per la Diputació, a més dels pressupostos de la Generalitat". El socialista ha explicat que Mariano Rajoy va trucar a Artur Mas advertint-lo que Badalona era "innegociable" si CiU volia l'abstenció del PP als pressupostos de la Generalitat.

La veu del poble

Més continguts de

La veu del poble
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT