Publicitat
Publicitat

Ciutadans a Laporta: "Vés-te'n a cagar!"

El Parlament dóna llum verda a la proposició de llei per publicar les balances fiscals en un tens debat protagonitzat per l'oposició del PP i Ciutadans

En un debat tens, ple de retrets per part dels partits espanyolistes PP i Ciutadans, la cambra catalana ha avalat la proposició de llei sobre balances fiscals presentada per ERC i avalada per CiU, PSC, ICV, Solidaritat i Joan Laporta. Precisament, el debat ha estat protagonitzat per la tensió perquè els dos diputats de Ciutadans han estat interrompent contínuament la intervenció del diputat republicà Pere Aragonès. Quan ha acabat, el diputat Jordi Cañas ha demanat torn de rèplica, cosa que la presidenta de la cambra, Núria de Gispert, li ha denegat, i Joan Laporta, que seu prop de Ciutadans, ha recordat que no havien callat en tota l'estona. Aleshores, Cañas s'hi ha tornat i li ha dit: "Vés-te'n a cagar".

Superada la tensió, han intervingut la resta de grups, i tots han coincidit a rebutjar les esmenes a la totalitat del PP i Ciutadans i la proposició de llei ha tirat endavant. CiU, el PSC i ICV han justificat el seu vot per afavorir la transparència.

Més continguts de

PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT