CONSEQÜÈNCIES 22-M
Política 26/05/2011

El PP i CiU de Barcelona es reuneixen per "perfilar les seves postures" pel proper mandat

La federació nacionalista, però, recorda que vol governar en solitari en col·laboració amb diverses formacions

Acn/redacció
1 min

BarcelonaEls líders de CiU i PPC de Barcelona, Xavier Trias i Alberto Fernández Díaz, han mantingut una primera reunió per "perfilar les seves respectives postures de cara al proper mandat municipal". Les dues formacions han qualificat de cordial la trobada i neguen que hi hagi hagut pactes que puguin condicionar l'elecció de Trias com alcalde o la governabilitat i estabilitat de l'Ajuntament en els propers anys.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els populars interpreten l'acord com una mostra de la bona entesa entre les dues formacions. No obstant, fonts de la federació nacionalista han volgut remarcar que aquest grup de treball no garanteix cap col·laboració exclusiva amb els populars i han recordat que la intenció de CiU és governar en solitari en col·laboració amb diverses formacions. Així, fins i tot es parla de poder tenir una comissió semblant amb membres d'altres partits o ampliar aquesta mateixa a la resta de grups.

Els populars han explicat que Fernández Díaz i Trias han acordat tornar a reunir-se la propera setmana i crear "un grup de treball per estudiar acords de prioritats i de gestió". Per part del grup popular integraran aquesta comissió els regidors Àngels Esteller i Xavier Mulleras, i els representants de CiU seran Joaquim Forn i Sònia Recasens, dos dels edils i col·laboradors més estrets de Trias.

stats