Política 22/01/2015

Bárcenas haurà de comparèixer demà a l'Audiència Nacional en compliment de les mesures cautelars

No podrà sortir d'Espanya i està obligat a presentar-se al jutjat de Pablo Ruz tres dies a la setmana

Europa Press
1 min

MadridL'extresorer del Partit Popular Luis Bárcenas haurà de comparèixer aquest divendres a l'Audiència Nacional en compliment de les mesures cautelars que li ha imposat la secció quarta de la sala penal després que hagi dipositat una fiança de 200.000 euros per sortir de la presó, segons informen fonts jurídiques a Europa Press.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Bárcenas, que ha complert gairebé dos anys a Soto del Real (Madrid), està obligat a comparèixer els dilluns, dimecres i divendres davant el jutge instructor del cas Gürtel, Pablo Ruz, per assegurar la seva submissió a l'acció de la justícia.

A més, l'antic responsable de les finances del PP haurà de designar un domicili, que previsiblement serà el seu habitatge del carrer Príncipe de Vergara de Madrid, i entregar el seu passaport. També se li prohibeix abandonar el territori nacional per evitar risc de fuga.

Alhora, Bárcenas té fins dimecres de la setmana que ve per designar un nou advocat per portar la seva defensa, ja que aquesta setmana Javier Gómez de Liaño ha renunciat al cas per "falta de confiança" en el seu client.

stats