Política 17/07/2015

Bauzá dimiteix com a president del PP balear

Miquel Vidal, actual secretari general, es perfila com a nou president del partit

Efe
1 min
NINGÚ LI PLANTA CARA AL PARTIT
 José Ramón Bauzá, president de les Balears, ha basat en els atacs a la llengua els primers compassos del seu mandat. Però en aquesta imatge fa servir un eslògan en català al seu faristol.

PalmaJosé Ramón Bauzá, president del PP de les Illes Balears des de setembre de 2009, ha presentat aquest divendres la seva dimissió, un dia després de prendre possessió de l'escó com a senador autonòmic.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El fins avui president del PP de Balears va anunciar fa unes setmanes la seva intenció d'abandonar el seu càrrec i obrir així una via al nomenament d'un nou president del partit, càrrec per al qual es perfila l'ara secretari general, Miquel Vidal.

Segons el PP, en una carta enviada al partit Bauzá explica que ha dimitit "entenent que dóna per complert el seu compromís adquirit en el Comitè de Direcció, celebrat amb data de 25 de juny de 2015, en el sentit que faria que la dimissió fos efectiva en presentar un candidat que, complint els requisits acordats en l'esmentada reunió, voldria optar a la presidència".

La formació ha afegit que Bauzá ha manifestat així mateix l'"orgull i honor que ha representat per a ell ser el President de la formació durant el període en què ha assumit aquesta responsabilitat".

stats